Samuel Butler

Biografie şi Bibliografie

 -
Samuel Butler (n. 4 decembrie 1835 - d. 18 iunie 1902) a fost un romancier și eseist englez.

Opera

    1872: Erewhon sau dincolo de munți ("Erewhon, or, Over the Range");
    1903: Și tu vei fi țărână ("The Way of All Flesh");
    1897: Autoarea Odiseii ("The Authoress of the Odyssey");
    1913: Umorul lui Homer și alte eseuri ("Th Humor of Homer and Other Essays").

Butler a tradus în proză Iliada și Odiseea A mai redactat scrieri de istorie naturală îndreptate împotriva darwinismului.

Cărti de Samuel Butler


Cum Cumpăr Cum plătesc Livrare
0 cărţi in coş
Total : 0 RON