Cum cumpăr

Căutare simplă


În partea dreapta sus introduceţi numele cărţii şi apoi apasaţi Caută. Dacă aţi introdus exact numele cărţii se va afişa pagina de prezentare a cărţii. Dacă aţi introdus numai un cuvant din titlul cărţii se vor afişa toate cărţile ce au în titlu cuvântul respectiv. Dacă doriţi să cumpăraţi o carte apăsaţi "Adaugă în coş".

Căutare avansată


asd asd

În colţul dreapta sus apăsaţi Căutare avansată. Se poate căuta după unul sau toate criteriile. Rezultate sunt afişate în funcţie de criteriul sau criteriile după care s-a făcut căutarea, respectiv pagina unei cărţi pagina unui autor, pagina unei edituri sau pagina unui domeniu.

Domeniu


asd

Apasă în bara de start butonul Domenii şi se va deschide pagina cu domenii. Alegi domeniul de interes, click şi se vor afişa carţile din domeniul respectiv.

Titluri


asd

Apasă butonul Titluri din bara de start şi se vor afisa toate cărţile existente în anticariat. Se poate alege modul de sortare Alfabetic, Ultimele adăugate, Primele adăugate.

Autor


autori

Daca doriţi să vedeţi cărţile existente în anticariat ale unui autor apăsaţi butonul Autori din bara de start. Alegeţi din index litera corespunzătoare numelui, click pe literă apoi click pe numele autorului şi se va afisa pagina de prezentare a autorului.

Coşul de cumpărături


cos

În dreapta sus aveţi Coşul de cumpărături. La simpla trecere cu săgeata peste coş puteţi vedea ce cărţi aţi Adăugat în coş şi subtotalul de plată. Click pe Coş se deschide Coşul de cumpărături unde puteţi adăuga sau şterge cărţi din coş.

Finalizare comandă


asdasd

Pentru finalizare comandă apăsaţi pe Coş sau pe Finalizare comandă.

Cum Cumpăr Cum plătesc Livrare
0 cărţi in coş
Total : 0 RON