Frumoasa din Louisiana - Jacqueline Monsigny

Descriere Carte

Capete încoronate, căpetenii de oştiri, gentilomi si corsari traficanţi de sclavi îşi disputǎ dragostea frumoasei Baptistine, sora fraţilor Floris si Adrien de Villanueve-Caramey. In vǎlmǎşagul bătăliilor terestre si navale, zvăpăiata si orgolioasa fecioara descoperă primii fiori ai iubirii. Călăuzita de destin spre fabuloase aventuri, refuza fastul si intrigile Versailles-ului căutând refugiu in mirifica Lume Noua. Dar amintirea alesului inimii o urmăreşte dureros. Îl va regăsi oare?

Oricat de blazati am fi, nu poti rezista in fata acestui formidabil roman de "capa si spada"; care te prinde in vartejul nebunesc al intamplarilor lui si te poarta in mirajul vremurilor apuse, oferindu-ti totodata fiorul uneia din cele mai frumoase si tulburatoare povesti de dragoste din cate s-au scris in anii din urma.

Cele patru volume ale romanului istoric din ciclul "FLORIS" al scriitoarei franceze Jacqueline monsigny au constituit un mare succes de librarie, atat in Franta, unde au aparut sub egida prestigioasei edituri GRASSET, cat si in cele 120 de tari , unde au fost publicate in tiraje de masa intrunind aprecieri de veritabil best-seller.Oricat de blazati am fi, nu poti rezista in fata acestui formidabil roman de "capa si spada"; care te prinde in vartejul nebunesc al intamplarilor lui si te poarta in mirajul vremurilor apuse, oferindu-ti totodata fiorul uneia din cele mai frumoase si tulburatoare povesti de dragoste din cate s-au scris in anii din urma.

Cele patru volume ale romanului istoric din ciclul "FLORIS" al scriitoarei franceze Jacqueline monsigny au constituit un mare succes de librarie, atat in Franta, unde au aparut sub egida prestigioasei edituri GRASSET, cat si in cele 120 de tari , unde au fost publicate in tiraje de masa intrunind aprecieri de veritabil best-seller.

Adaugă in coş
Preţ: 39.50 Ron

Detalii Carte

Autor Jacqueline Monsigny
Editura Sirius
Anul apariţiei 1993
Domeniu Romane de aventuri
Pagini 334
ISBN 973-94774-3-1
Format 130x200 mm
Locaţie T01

Toate cărţile din domeniul Romane de aventuri

  Alte cărti de: Jacqueline Monsigny


Cum Cumpăr Cum plătesc Livrare
0 cărţi in coş
Total : 0 RON